måndag 30 april 2012

Sakta men säkert

Så var då äntligen de gemensamma träningarna igång även på hemmaplan! Vi var lite blygsamma tre(!) pers ur gruppen på detta första pass, men stärktes av ytterligare tre från Sub10-gänget.




Med glada miner rullade vi ut ur Öjebyn och mot den kylande vinden. Efter mastiga 28 minuter var det dags för första fikastoppet (då hade första pisstoppet redan avklarats). Vi svängde in på OKQ8 i Roknäs för att köpa Japp (enligt Petter är dessa jämförbara med EPO i effekt) och kanske liiite för att mobba Måns som var tvungen jobba :-)



Efter några tusen höjdmeter med halv orkan i ansiktet (kändes det som iaf) kom vi via Lillpite fram till Långträsk där vi skulle fika lite innan hemfärd. Fikat blev lunch, vilket aldrig är fel (mat ÄR ju så gott!)
Hemfärden var nästan lika rolig som utfärden var tärande och fyra timmar efter första besöket hamnade vi nu hos Måns igen. Där bjöds på bulla, kaffe och läsk. Tack än en gång för det! Och tack Petter för guidningen! Sista milen bjöd sen på lite blodsmak efter att den alltid lika åkvilliga Boldrup fick lite sprättningar i vaderna...
Om vi håller samma snittfart runt sjön som vi gjorde idag, kommer jag sälja min cykel och köpa en snowboard.
Förhoppningsvis blir det bättre uppslutning nästa helg då vi träffas i:
Älvsbyn vid Badhuset
Kl 10.00
Medtag föda för hela turen, det är osäkert om vi hittar nåt öppet fik.
//Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar