fredag 13 april 2012

Lag Norrbotten på Mallorca

Vi är några stycken ur Sub8-gänget som haft förmånen att kunna cykla på Mallorca under föregående vecka.
De av oss som är eller varit här är: Markus Tano, Per Nilsson, Johan Boldrup, Henrik Tornéus, Lars Erkki, Bengt Nygren och Mikael Niva.



Efter att ha cyklat ihop ca en vecka har vi hunnit få ihop ett 100-tal mil som mest och ungefär lika många glassar... Vi har spenderat relativt mycket tid i bergen, men även några timmar mer vätternlik slätcykling. Vad vi gemensamt konstaterat är att vi förhoppningsvis hinner få lite bättre flyt i klungan innan start i Motala. Valet av kapten känns också helt rätt då den gode Tano visat prov på väldigt bra ben i bergen och dessutom riktigt bra slätdrag (hans förmåga att bryta sig in hos äldre duschande män i duschen, ser vi som en ren bonus...) så nu fattas bara visselpipan.

Den lilla klungcykling vi hittills hunnit få ihop har dock räckt för att ge oss några tankeställare. Även om vi redan hade koll på det mesta, så har vikten av en smidigt fungerande klunga poängterats allt mer. Det finns flera sätt att göra "rätt", men nu är det också viktigt att alla tänker lika. Mer detaljer kring detta kommer via mail till gruppens deltagare inom några veckor.





Vi har även stött ihop med Vätternrundans mest omtalade klunga "Sub-XX" vid några tillfällen, vilket har lett till nya namnförslag... Förslaget dök upp att kalla oss "Sub-XXL" :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar